Marc van de Wal

Advies, planning, uitvoering

Reclameletters laten maken

Elk bedrijf is uniek en vereist daarom een op maat aanpak wanneer het op reclameletters aankomt. Het belangrijkste van reclame is dat deze zichtbaar is en hiermee dus het publiek aantrekt. Een vereiste bij reclameletters is dat deze op de juiste plek worden geplaatst en dat er rekening wordt gehouden met de omgeving.

Soorten reclameletters

Reclameletters zijn er in verschillende soorten en maten. In sommige gevallen is het nodig om aandacht te trekken voor een winkel of kantoor, maar er zijn ook reclameletters beschikbaar voor ontvangstruimtes. Elke situatie vraagt naar een eigen oplossing. De meest voorkomende reclameletters zijn: lichtbak reclame, aluminium lichtletters, neon letters, LED reclameborden en nog veel meer. We zullen er een aantal toelichten.

LED Lichtreclame

LED lichtreclame kent verschillende toepassingen door zijn moderne uitstraling. Denk hierbij onder andere aan: discotheken, horeca, scholen en publieke ruimtes. Het mooie van LED verlichting is dat deze weinig warmte afstoot, een laag energieverbruik heeft en bijna onderhoudsvrij is.

Neon Lichtreclame

Neon is een klassieke vorm van lichtreclame en er zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgt dat Neon een milieuvriendelijk, energievriendelijk en duurzaam is. Deze vorm van reclame is sfeervol en subtiel.

Lichtreclame voor het interieur

Het grote verschil met buiten reclame is dat lichtreclame veel minder diep is. Een bekende vorm die binnen gebruikt wordt zijn lichtbakken. Andere mogelijkheden voor het interieur zijn onder andere Neon verlichting en LED verlichting.

Gevelreclame

Een van de bekendste vormen van lichtreclame is gevelreclame. Deze reclame wordt buiten geplaatst en is vaak het meest opvallend en zichtbaar. Voor buitenreclame wordt vaak gebruik gemaakt van de volgende drie opties. Gevelletter, reclamezuilen en lichtbakken.


Waarom kiezen voor reclameletters

Reclameletters zijn een van de beste manieren om aandacht te trekken op grote afstand. Dit kan voor uw winkel, bedrijfspand en zelfs ontvangstruimtes. Aangezien deze reclame meestal op eigendom van het bedrijf kan worden geplaatst zorgt dit voor een publieke ruimte om aandacht te trekken. Met de vele verschillende soorten reclameletters is er voor elk soort bedrijf een geschikte oplossing te vinden.

Wat kunnen de Wonka Broeders voor u betekenen

Wij kunnen advies uitbrengen wat de beste oplossing is voor uw unieke situatie. Dit doen wij door te helpen met de keuze in het soort reclameletters het design en materiaalkeuze. Daarnaast kunnen wij u helpen met het verkrijgen van de juiste vergunningen.


Wat zegt de klant over ons?