Vick Bax

Administratie, planning, communicatie

Tronix: kwaliteit in LED verlichting

Tronix is een van onze betrouwbare partners waarmee wij graag samenwerken. Het is een oer-Hollands familiebedrijf die al 20 jaar ervaring heeft met LED verlichting. Met behulp van de uitstekende producten en snelle levering van Tronix kunnen de Wonka Broeders elk project tijdig afleveren.  

Het brede assortiment van Tronix biedt een oplossing voor elk lichtprobleem. Bij de Wonka Broeders maken wij gebruik van het assortiment voor: het kantoor, commercieel, warenhuizen en andere lichtproducten. Deze betrouwbare LED-verlichtingsoplossingen zorgen ervoor dat onderhoudskosten en energiekosten worden verlaagd. Wat niet onbelangrijk is, is dat er een garantie van twee tot vijf jaar wordt gehanteerd op lichtproducten afhankelijk van de productgroep.


Een van onze meest favoriete producten van Tronix zijn de plafondlampen die automatisch dimmen. Deze intelligente lamp reageerd op beweging en kan vanzelf uitgaan. Hiermee bespaard u dus energiekosten en kan niet perongeluk worden vergeten om de verlichting uit te zetten.Wat zegt de klant over ons?